Yeni Malatyaspor Israrcı

Trendyol 1.Lig ekibi Yeni Malatyaspor, ligden çekilme talebiyle ilgili olarak Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) bir başvuruda daha bulundu.

Malatya Söz’ün haberine göre Sezonun ilk maçında İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanmasına karar verilen Pendikspor karşılaşmasına çıkmama kararı alan Yeni Malatyaspor’da sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Maçlara çıkacak yeterli kadrosu olmayan, tesis ve stadı maç oynanacak duruma getirilemeyen Yeni Malatyaspor’da yönetim maçlara çıkmama kararı aldı. Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde büyük yıkım yaşayan Malatya’nın tam anlamıyla toparlanamadığını, futbolcuların kente gelmek istemediklerini, tesis ve stadın maç oynanacak durumda olmadığını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ileten yönetim, TFF’ye de başvuruda bulundu.
Pendikspor karşılaşmasına kadar içinde bulunduğu süreci netleştirmek isteyen Yeni Malatyaspor yönetimi, hakları saklı kalmak kaydıyla 1.Lig’den bir sezon daha çekilme talebine olumlu yanıt verilmesini bekliyor.

Yeni Malatyaspor kulübü başkanı Adil Gevrek, ligden çekilme talepleri ile ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bir dosya ilettiklerini kaydederek, Türkiye Futbol Federasyonu’na da ikinci bir başvuruda bulunduklarını ifade etti.

Maçlara çıkmayacaklarını yineleyen Gevrek, konuyu kısa süre içerisinde çözüme kavuşturmak için görüşmelere devam ettiklerini belirtti.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme