• Haberler
  • Spor
  • Yeni Sezon Öncesi Kadro Güçlendirme Çalışmaları

Yeni Sezon Öncesi Kadro Güçlendirme Çalışmaları

Bu sezon hedefi yüksek tutan Bordo-Beyazlı Kulüp, takımın performansını artırmak ve ligde başarılı sonuçlar elde etmek amacıyla transferlere odaklanmış durumda.

3. Lig 1. Grup'ta mücadele edecek olan 23 Elazığ FK, yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirme çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

HÜSEYİN AYDIN AKIN’IN TRANSFERİ

23 Elazığ FK, son olarak Kırşehir FK'dan defans oyuncusu Hüseyin Aydın Akın ile anlaşma sağladı. Genç ve yetenekli defans oyuncusu, yeni takımıyla antrenmanlara başladı.

TEKNİK SORUMLU ÜMİT TÜTÜNCİ'NİN TRANSFER YORUMLARI

23 Elazığ FK'nın Teknik Sorumlusu Ümit Tütünci, transfer süreci hakkında açıklamalarda bulundu. Tütünci, “Kadro derinliğini sağlamak ve belirlediğimiz hedeflere ulaşmak adına bu sezon kadromuzu takviye etmeye devam ediyoruz. Hüseyin Aydın Akın’ın transferi, savunmamızın güçlenmesine büyük katkı sağlayacaktır,” şeklinde konuştu.

BAŞKAN ARİF OSMAN GENÇTÜRK’TEN AÇIKLAMA

23 Elazığ FK Yönetim Kurulu Başkanı Arif Osman Gençtürk, Hüseyin Aydın Akın’ın transferiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Takımımızın kadro derinliğini sağlamak ve ligde belirlediğimiz hedeflere ulaşmak adına kadromuzu takviye çalışmalarımız kapsamında Hüseyin Aydın Akın ile anlaşma sağladık. Bu anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum,” dedi. Başkan Gençtürk, transferlerin takımın sezon hedeflerine ulaşmasında önemli bir rol oynayacağını vurguladı.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme