Yenihayat: Bugün İyilik Kazandı!

Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat maç sonrası yaptığı açıklamada bir tarafta futbol oynamaya çalışan bir takımla saha kenarında ve saha içerisinde oyunu çirkinleştirmeye isteyen iki takımın mücadelesi vardı dedi.

Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat, 2-1 kazandıkları Amasyaspor FK Maçının ardından yaptığı değerlendirmede ilk maçların her zaman zor olduğuna dikkat çekerek, sahada verilen mücadeleden memnun olduğunu söyledi…

2.Lig ve 3.Lig’de hedefe oynayan takımların puan kaybettiğine dikkat çeken Yenihayat; “32 Günlük bir aranın ardından ligin ikinci yarısına Amasyaspor müsabakası ile başladık. Takviye yapmadan iki oyuncumuz aramızdan ayrılarak, mevcut kadromuz ile yola devam ediyoruz. İlk maçlar her zaman zor olmuştur nitekim 2. Lig ve 3. Ligde hedefe oynayan birçok takım bu hafta puan kaybıyla başladı. Bugün belki en iyi oyunumuzu oynamadık ama en iyi mücadelelerimizden birini ortaya koyduk.” dedi.

RAKİP FUTBOL OYNAMAK İÇİN GELMEMİŞ

“Maça gelecek olursak şöyle değerlendirelim, bir tarafta futbol oynamaya çalışan bir takım var, diğer taraftar ise 1 puan için olursa tesadüf 3 puan için, zaman geçirmeye dayalı başta kalecileri olmak üzere tamamen oyunu çirkinleştirmeye kenarda ve saha içerinde bir takım vardı.” Diyen Yenihayat; “Biz mümkün olduğu kadar sakin kalmaya çalıştık ama üzerimize normalden biraz fazla gelindi. Bizde haksızlığa gelemiyoruz. Hakemin vermiş olduğu kararlarda işin içerisine girince, bariz penaltımız verilmedi. Bugün iyilik kazandı.”diye konuştu.

BURHAN İLK 11’İ HAKEDİYOR

Tercih noktasında kontenjan oyuncularının ellerini zorlaştırdığını aktaran Bülent Yenihayat; “Maç öncesine gelecek olursak, 4-5 oyuncumuzda ciddi bir gribal enfeksiyon vardı. Çağrı sakatlığından dolayı 3 antrenmana katılamadı. Buna rağmen bu oyuncularımız sonuna kadar mücadele etti. Tercih noktalarında kontenjan oyuncusu biraz elimizi zorlaştırıyor. Burhan kesinlikle ilk 11’de oynamayı hak ediyor ve bu maçta da sahada olmalıydı. Fakat kuraldan dolayı 2. Yarıda oyuna alabildik. O da her zamanki gibi mücadelesini ortaya koydu.”dedi.

SAHADAKİ ATMOSFERİ ÖZLEMİŞTİK

Yenihayat açıklamasının devamında; “İlk yarıda bulduğumuz bazı pozisyonları gole çeviremedik, net bir penaltımız verilmedi, biz yine de sahada kaldık, oyuna devam ettik. 2. Yarıda bireysel hatadan yediğimiz gol ile geriye düştük. Fakat maçın son düdüğüne kadar oyunu bırakmayarak çok iyi bir reaksiyon gösterdik. Bu maçta görev alan almayan herkes mücadele etti, inandı, kenetlendiğimizi birkez daha gösterdik. Uzun bir aradan sonra taraftarlarımız ile buluşmamız ve kucaklaşmamız çok güzeldi. Çok özlemişiz. Müthiş bir atmosfer vardı bugün. Şanlı taraftarımız armanın inancıyla şehri bütünleştiriyor. Son dakikaya kadar bizimle sahada mücadele ettiler, adeta 12 kişi oynuyormuşuz gibi hissettik. Sonuna kadar mücadele edeceğiz. Pes etmek yok.”ifadelerini kullandı.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme