Yenihayat: Daha İyi Olacağız

Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat, taraftarlara sabırlı olmaları yönünde çağrıda bulundu…

2024-2025 Sezonunun ilk maçında evinde Karaman FK’yı 1-0 mağlup ederek 13 sezon sonra lige galibiyetle başlayan Çimentaş Elazığspor’da alınan galibiyet mutluluk yaşatırken Teknik Direktör Bülent Yenihayat; “Ligde ilk maçlar her zaman zor olur. Bizde bugün arzu ettiğimizi sahaya tam olarak yansıtamadık belki ama lige galibiyetle başlamak isteğimizi gerçekleştirdik. Bu takım 3-4 hafta sonra arzu ettiğimizi sahaya tam olarak yansıtmaya başlayacaktır.” dedi.

OYUN İÇİNDE EKSİKLERİMİZ VAR

Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat, 3 puanla başlamanın önemine değinerek, "Rakibin oyun planı büyük ölçüde savunma yapmaya dayalıydı, bunu kırmak zor oldu. Grupta zorlu bir süreç yaşanıyor, iddialı takımlar puan kaybedebiliyor. Oyun içinde eksiklerimiz var, bunları ilerleyen haftalarda tamamlamaya çalışacağız.”dedi.  

BİZİ DESTEKLEYEN TARAFTARLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Bu yıl yeni bir kadro oluşturduklarını ve bu kadronun arzu ettikleri maç ritmini yakalaması, saha içinde oyun kurgumuzu tam olarak uygulaması için birkaç haftaya ihtiyaçları olduklarını ifade eden Elazığspor Teknik Direktörü Yenihayat; “Bu sadece bizim için değil tüm tamıllar için geçerli. Rakibimiz karşısında oyunun çok büyük bir bölümünde istekli ve iştahlı bir oyun sergiledik. Skoru daha öncede bulabilirdik. Oyuncularımız kendilerine verdiğimiz görevleri yerine getirmenin çabasında oldular.b Sonuçta lige galibiyetle başlama isteğimizi gerçekleştirdik. Bizi desteklemeye gelen taraftarlarımıza da teşekkür ederim," dedi.

  

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme