Yenihayat: Dengeli Bir Grup

Yeni sezon öncesi tatilde bulunan Yenihayat, TFF 2.Lig Kırmızı Grubu değerlendirdi…

Çimentaş Elazığspor’un başarılı Teknik Direktörü Bülent Yenihayat geçen yılın yorgunluğunu atmak yeni sezon öncesi takımının lige güçlü bir kadro ile hazırlanmasını sağlamak adına çalışmalarını sürdürüyor.

2024-2025 Sezonunda 2. Lig Kırmızı grupta yer alacak olan Çimentaş Elazığspor’un dengeli bir grupta yer aldığını belirten Bülent Yenihayat, “Baktığımızda gruptaki takımların güç olarak şu anda dengeli olduğunu söyleyebiliriz .Ancak grubumuzdaki takımlar henüz transfer çalışmalarına başlamadı. Grup ile ilgili olarak daha net açıklamayı transfer döneminde atılacak adımlara göre yapmamız daha doğru olacaktır. Ülkemizde transfer dönemi yeni başladı. Takımların görüştüğü futbolcular var. Bunların transferlerinin gerçekleşmesi ile birlikte grup hakkında daha net değerlendirmeler yapmamız mümkün olacak.” dedi.

Çimentaş Elazığspor’un da yeni sezona güçlü ve alternatifli bir kadro oluşturarak girilmesini planladıklarını ve buna göre transfer çalışmaları yaptıklarını belirten Yenihayat” Bizim için bu sezon önemli. Geçen yıl şampiyon olarak 2. Lige yükseldik. Bu ligde de başarılı olmak adına mücadele vereceğiz. Bunu başarmak içinde gerekli adımları atacak kadromuzu oluşturacağız. 30 Haziran’da yapılacak olan Genel Kurulun ardından transfer çalışmalarımız netlik kazanacak. Görüşme halinde olduğumuz oyuncular var. İç transferde alınacak neticeye göre dış transferde oyuncu alımını gerçekleştireceğiz. Ancak altı yedi transfer yapmamız gerekecek.” dedi

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme