Yenihayat: Dengeyi Korumamız Şart

Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat transfer konusunda rakiplerin kendilerine göre avantajlı olduğunu belirterek 'Biz transferimizi yapabilmek adına transfer tahtasının açılması adına bir bütçe kullanıyoruz.' dedi.

Çimentaş Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat, geçen yıl başardıklarını bu yıl da başarmak adına hazırlıklarını sürdürdüklerini belirterek, “Bu camiayı hak ettiği yere taşımak istiyoruz. Bunu yaparken de bu kulübü sıkıntıya sokmadan, geleceğinde olumsuzluklar yaşamasına zemin hazırlamadan adımlarımızı atmamız gerektiğini biliyoruz.” dedi.

RAKİPLERE GÖRE SIKINTIMIZ VAR

Çimentaş Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat, yeni sezon öncesi yer aldıkları grupta bazı takımların transfere önemli bütçe ayırdıklarını belirterek, “Bizim rakiplerimize göre sıkıntımız var. Bu sıkıntı transfer tahtasından geliyor. Rakiplerimiz transfer bütçelerini oluştururken tamamen bu parayı transfere kullanıyorlar. Biz transferimizi yapabilmek adına transfer tahtasının açılması adına bir bütçe kullanıyoruz. Buraya yaptığımız ödeme bizim transfer bütçemizi düşürdüğü için rakiplerimize göre transfer harcamamız daha az oluyor. Ancak bu bizim ligde yarışmacı bir takım olmayacağımız anlamına gelmesin. Büyük paralar harcayanda bu başarı için kesinlikle bir garanti olmuyor. Geçtiğimiz yıl bunun örneğini gördü. Önemli olan doğru transfer yapmak ve bunun takımda dengeli olmasını sağlamak.”

ÇOK TEKLİF ALDIM AMA

Çimentaş Elazığspor’un başarılı Teknik Direktörü Bülent Yenihayat, kendisine çok transfer teklifi geldiğini de belirterek, “Elazığspor ile çok iyi bir doku oluşturduk. Bu bizi başarıya taşıdı. Yönetim Kurulumuz ile sezon içinde gelecek sezon adına anlaşma sağlamıştık. Sezon sonunda da bunu yaptık. Bana gelen çok iyi tekliflerde vardı. Ancak ben iyi bir diyalog sağladığımız bütünleşme oluşturduğumuz bu büyük camiayı hak ettiği yere taşımak adına burada ki görevimi sürdürmeyi tercih ettim. Bazen hedef daha önemlidir. Bu yıl da iyi bir kadro oluşturma adına transferlerimizi yapıyoruz. Uyum sürecini de iyi geçiriyoruz. Ligde geçen yılki enerjiyi aldığımızda, bütünleşmeyi sağladığımız da hedefimize ulaşmamız kolaylaşacaktır.” dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme