• Haberler
  • Spor
  • Yenihayat: Doğru Planlama Başarıya Götürür

Yenihayat: Doğru Planlama Başarıya Götürür

Teknik Direktör Bülent Yenihayat 'Doğru planlama ve oyuncu seçimi ile oluşan kadrolar hedefine ulaşıyor. Biz de bu yıl bunu yapıyoruz.'dedi.

1.Etap Kamp Çalışmalarına yarın yapacağı son çalışma ile nokta koyacak olan Çimentaş Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat, yeni sezon için kadro oluşturmada çok para harcayarak kadro oluşturmanın arzulanan başarıyı getirme garantisi vermediğini bunun yerine doğru planlamanın başarıya ulaştırdığını belirtti.

BU SEZON İÇİNDE NELERİ BERABERİNDE GETİRECEK GÖRECEĞİZ

Geçen yıl 3. Ligde çok para harcayıp hedefine ulaşamayan takımların bulunduğunu buna karşılık kendilerinin doğru planlama ile hedefe ulaştığını belirten Bülent Yenihayat,“Bu yıl 2. Ligde mücadele vereceğiz. Bizim yer aldığımız grupta birkaç takım önemli bütçeler oluşturup kadro oluşturuyorlar. Bu takımların sezon sonunda hedeflerine ulaşacaklarına garanti olmuyor. Geçen yıl buzum grupta Karşıyaka da çok para harcayıp hedefine ulaşmak istedi ancak ulaşamadı. Bazen bu işler düşünüldüğü gibi olmuyor. Doğru planlama ve oyuncu seçimi ile oluşan kadrolar hedefine ulaşıyor. Biz de bu yıl bunu yapıyoruz. Saha içinde işini doğru yapan karakter koyan oyuncu grubu takımını hedefe taşıyor. Bizimde yer aldığımız Kırmızı grupta Serik, Van, Aksaray ciddi bütçeler ile kadro oluşturuyor. Bu sezon içinde neleri beraberinde getirecek göreceğiz.”dedi.

GÖRÜŞME HALİNDE OLDUĞUMUZ VE İMZA AŞAMASINA GELDİĞİMİZ OYUNCULAR VAR

“Çimentaş Elazığspor olarak bizde imkânlarımız içinde önemli adımlar atıyoruz.” Diyen Yenihayat; “Takımımızın sahada uygulayacağımız plana sadık kalacak doğru işler yapacak bir kadrosu olacak. Yine geçtiğimiz yılki gibi seyircimize heyecan yaşatacak ve bizi hedefimize taşıyacak bir takım kuruyoruz. Üç oyuncu ile sözleşme imzaladık. Görüşme halinde olduğumuz ve imza aşamasına geldiğimiz oyuncular var. Bunlara da imza attırdığımız da daha güçlü bir kadroya sahip olacağız. Sezon öncesi yapacağımız çalışmalar ile güçlü bir hale gelip sezona girmek istiyoruz. Önemli olan doğru planlama yapmak ve doğru oyuncu seçimleri ile kadroyu oluşturmak. Bunu da başaracağız.” dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme