Yenihayat: Gol Atamıyoruz

Teknik direktör Bülent Yenihayat, maç sonrası yaptığı değerlendirmede, takımın iyi performans gösterdiğini ancak gol atma konusunda sıkıntılar yaşadıklarını vurguladı.

Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat, Elazığspor tesislerinde gerçekleştirilen antrenman öncesinde basın mensuplarına değerlendirmelerde bulundu.
Elazığspor Teknik Direktörü Yenihayat, geçtiğimiz hafta oynanan ve Elazığspor’un mağlubiyetiyle sonuçlanan 68 Aksarayspor karşılaşması ile yaptığı değerlendirmede 'İyi oynuyoruz, pozisyon buluyoruz ancak gol üretmekte sıkıntı yaşıyoruz' dedi.

Geçen hafta deplasmanda oynanan ve Elazığpor’un 1-0 mağlubiyetiyle sonuçlanan 68 Aksarayspor müsabakanı değerlendiren Bülent Yenihayat, “Aksaray maçı beklediğimiz gibi oldu aslında. Rakip ilk 20 dakikada bizi biraz zorladı, o da biz zaaf gösterdik, oyunun içerisinde yapmamız gerekenler konusunda eksik kaldık. İlk yarının sonunda bir gol yedik. Kendi bireysel hatalarımız ve rakibe vermiş olduğumuz fırsatla oldu bu. İkinci yarıya 1-0 geride girdik. Devre arası bir hamle yaptık. İki oyuncu değişikliği yaptık. İkinci yarının geneline baktığımızda da iyi oyun oynadığımızı düşünüyorum. Daha atak oynadık rakibe göre. Daha fazla rakip ceza sahasındaydık, pozisyonlarımız var. Kaçırdığımız bir tane penaltı var. Penaltı sonrasında Berşan’la kaçırdığımız bir pozisyon var. Deplasmanda bu kadar fırsatı yakalayıp değerlendiremediğimiz zaman, bir de kendi bireysel hatamızdan yediğimiz bir golle mağlup olup oradan kaybederek döndük. İki maçtır kaybediyoruz. Oyunun geneline baktığımız zaman oyun fena değil, golü etmekte sıkıntı yaşıyoruz.” dedi.

İKİ MAÇIN TELAFİSİNİ YAPMAK İSTİYORUZ

Ligde bu hafta karşılaşacakları Arnavutköy Belediyesi SK maçını kazanıp 2 haftalık kötü giden gidişatı düzeltmek istediklerini belirten Tecrübeli Teknik Adam Bülent Yenihayat, “Bu hafta oynayacağımız Arnavutköy maçıyla tekrardan kazanarak devam edip kaybettiğimiz iki maçın telafisini hem içeride hem dışarıda kazanacağımız maçlarla telafi etmek istiyoruz. İnşallah hafta sonu Arnavutköy maçını kazanıp, iki haftalık kötü giden grafiği değiştirmek istiyoruz. Bazı maçlar vardır hiçbir şey yapmazsınız, kötü performans gösterirsiniz. Rakip size çok üstünlük sağlar, ona yapacak bir şey yoktur. Çok fazla üzücü bu. İstediklerimizi sahaya yansıtamamak üzücü olur. İki maçın geneline baktığımız zaman sahada bir çok şeyi yapan, oyuna müdahale ettik, takım reaksiyon verdi, tek eksik olan skordur. Bunu da yapamadığımız zaman bu tarz kaybetmek daha yıpratıcı olur. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Arnavutköy maçını kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz.” sözlerine ekledi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme