Yenihayat: Hedef Galibiyet

Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat 'İlk deplasman maçımızı galibiyetle tamamlayarak, sezon hedeflerimize bir adım daha yaklaşmak istiyoruz' dedi.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta sezona galibiyetle başlamanın mutluluğunu yaşayan Çimentaş Elazığspor, hafta sonunda deplasmanda karşılaşacağı Belediye Derincespor maçı hazırlıklarına başladı. Sezonun ilk maçında aldığı galibiyetle umutlarını tazeleyen Çimentaş Elazığspor, ikinci haftanın ilk deplasmanında da üç puanı hedefliyor.

ÇİMENTAŞ ELAZIĞSPOR’UN HEDEFİ NET: DERİNCE BELEDİYE MAÇINDAN GALİBİYET

Çimentaş Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat, takımının sezon başındaki performansını ve gelecek hedeflerini değerlendirirken, “Sezona galibiyetle başladık, bu bizim için büyük bir motivasyon kaynağı oldu. Şimdi ise ligin ikinci haftasında deplasmanda oynayacağımız Belediye Derincespor maçını hedefliyoruz. İlk deplasman maçımızı galibiyetle tamamlayarak, sezon hedeflerimize bir adım daha yaklaşmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

İLK MAÇLAR HER ZAMAN ZORDUR

Bülent Yenihayat, takımın ilk maçtaki performansını değerlendirirken, “Karaman FK ile oynadığımız ilk maçta, rakibimize karşı etkili bir oyun sergiledik. Ancak, ilk maçlar her zaman zordur. Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik ve skoru lehimize çeviremedik. Bu, yeni bir takım oluşturmanın getirdiği zorluklardan kaynaklandı. Oyuncularımızın maç oynadıkça ritmini kazanacağına inanıyorum. Takımın birbirini tanıması ve uyum sağlaması zaman alacak. Bu süreçte oyuncularımızın yeteneklerini daha iyi kullanmaları ve sistemin bir parçası haline gelmeleri için gerekli adımları atacağız” dedi.

RAKİP ANALİZİ VE MAÇ STRATEJİSİ

Teknik direktör Yenihayat, Belediye Derincespor’un ilk maçını deplasmanda oynadığını ve rakibin güçlü yönlerini analiz ettiklerini belirtti. Genç Teknik Adam;“Belediye Derincespor’un oyun tarzını ve güçlü yanlarını hafta boyunca detaylı bir şekilde analiz ettik. Maç günü sahaya yansıtmak için oyun planımızı buna göre şekillendireceğiz. Amacımız, ilk deplasman maçımızı da galibiyetle tamamlayarak sezon hedeflerimize bir adım daha yaklaşmak olacak. Geçen yıl yaptığımız gibi maç maç düşünerek, hedefimize ulaşmak için ilerleyeceğiz” şeklinde ifadelerde bulundu.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme