Yenihayat: Her Maç Önemli

Silifke Belediyespor Maçı hazırlıklarını sürdüren Elazığspor'da Teknik Direktör Bülent Yenihayat Bu hafta sonu deplasmanda oynayacakları Silifke Belediyespor Maçının da zorlu bir puan mücadelesine sahne olacağını söyledi…

TFF 3. Lig 2. Grup’ta zirve mücadelesi veren Elazığspor’un bu hafta sonunda deplasmanda oynayacağı Silifke Belediyespor Maçı hazırlıkları Teknik Direktör Bülent Yenihayat yönetiminde devam ediyor.

Takımının ligde belirlenen hedefine ulaşması adına her maçın çok önemli olduğunu belirten Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat; “Bu hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Silifke Belediyespor Maçı da zorlu bir puan mücadelesine sahne olacak” dedi.

“Biz ligin ikinci yarısında oynadığımız her maçta takımımızın hedefine ulaşması adına gerekli puanları almayı başardık.”diyen başarılı teknik adam “Bu haftada deplasmanda oynayacağımız karşılaşmada yine böyle bir başarı elde etmek için mücadele vereceğiz.” diye konuştu.

3 OYUNCUMUZ BİZİMLE OLAMAYACAK

Takımımızda bu hafta sakat ve cezalı oldukları için üç oyuncumuz bizimle olamayacak. Ancak bu oyuncularımızın yerine görev yapacak olan isimlerde takımımıza olumlu katkı sağlayacaklar.” şeklinde konuşan Bülent Yenihayat; “Belki derin bir kadromuz yok ancak kadromuzda yer alan her oyuncumuz bu takıma gerekli katkıyı sağlayacak oyuncudur. Deplasmanda oynayacağımız bu maçı kazanarak hedefimize ulaşma adına bir engeli daha geçmek istiyoruz. Hazırlıklarımızı bu doğrultuda devam ettiriyoruz.” dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme