Yenihayat: İyi Bir Takım Kurduk

Elazığspor teknik direktörü Bülent Yenihayat bugün oynanacak olan Karaman FK maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’un ilk haftasında bugün Karaman FK ile evinde karşılaşacak olan Elazığspor’da Teknik Direktör Bülent Yenihayat değerlendirmelerde bulundu. İyi bir kadro kurduklarını söyleyen Yenihayat, hep birlikte mücadele vereceklerini kaydetti. Başarılı çalıştırıcının maç önü değerlendirmeleri şöyle; 

“Mutlulukla, başarıyla geçirdiğimiz ve sonunda play-off finalini kazanarak şampiyon olduğumuz sezonun ardından artık 2. Lig'teyiz. Hazırlık dönemini tamamladık ve pazar günü kendi evimizde Karaman FK maçı ile sezonu açacağız. Bu ligin mücadeleci ve zorlu bir lig olduğunu biliyoruz. Hazırlıklarımızı buna göre yaptık, transfer döneminde iç transfer ve dış transferde çok kaliteli oyun planımıza uyan ve karakterli oyunculardan iyi bir takım kurduk.

Şimdi, başarılı olma aynı zamanda Elazığspor'u layık olduğu liglere taşıma zamanı. Bunu yapabilmemiz için en büyük destekçimiz sizleri geçen sezon olduğu gibi arkamızda itici bir güç olarak görmek istiyoruz. İlk düdükten son düdüğe kadar bizleri desteklemenizi istiyoruz. Sizlere göze hoş gelen, keyif aldığınız bir oyun izlettirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Şimdi, başarılı olma aynı zamanda Elazığspor'u layık olduğu liglere taşıma zamanı. Bunu yapabilmemiz için en büyük destekçimiz sizleri geçen sezon olduğu gibi arkamızda itici bir güç olarak görmek istiyoruz. İlk düdükten son düdüğe kadar bizleri desteklemenizi istiyoruz. Sizlere göze hoş gelen, keyif aldığınız bir oyun izlettirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Sahada futbolcu kardeşlerimiz, kenarda bizler; Başkanımız, yönetimimiz ve tribünde sizlerle birlikte büyük mücadele vereceğiz. Şimdiden destekleriniz için teşekkür ediyor, yeni sezonun camiamıza hayırlı olmasını; sonunda şampiyon olacağımız bir sezon geçirmeyi diliyorum.

Saygılarımla...”

Yenihayat: İyi Bir Takım Kurduk

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme