Yenihayat: Kolay Maç Olmayacak

Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat, ligin sonuna geldikçe maçların zorluk derecesinin arttığını belirterek 'Bu maçı da inşallah alnımızın akıyla kazanmak istiyoruz.'dedi.

TFF 3.Lig 2.Grubun 25. Hafta Müsabakası’nda kendi saha ve seyircisi önünde Kelkit Hürriyetspor’u konuk edecek Elazığspor’da Teknik Direktör Bülent Yenihayat, haftasonu zorlu bir maçın kendilerini beklediğini belirterek eksiklere rağmen bu maçı da kazanarak seriyi devam ettirmek istediklerini söyledi…

BENİM GÖRDÜĞÜM KART TAMAMEN BİZİM YEDİĞİMİZ GOLLE ALAKALI

Geçen hafta deplasmanda oynanan Anadolu Üniversitesi Maçı’nda yaşanan olaylar ile ilgili de konuşan tecrübeli teknik adam ligin sonu yaklaştıkça bu tür gerginliklerin olabileceğini belirtti.
Anadolu Üniversitesi Maçı’nda yedikleri golle ilgili yaptığı itiraz neticesinde cezalı duruma düştüğünü ifade eden Yenihayat; “Anadolu Üniversitesi Maçı’nda son dakika da olsa galibiyet almamız çok güzel oldu. Artık ligin sonuna doğru geldiğimiz için her takımın bir hedefi var. Aslında maçta yediğimiz golle alakalı bir gerginlik başlamıştı. Ondan dolayı devre arasında da bir gerginlik oldu. Biz maçın son dakikalarında golü bulunca saha içerisinde istenmeye olaylar yaşandı. Benim gördüğüm kart tamamen bizim yediğimiz golle alakalı. Gol öncesi Yağızcan’a yapılan faulle alakalı yapmış olduğum itirazdan dolayı kart gördüm.”

LİGİN SONU YAKLAŞTIKÇA BU GERGİNLİKLER OLACAKTIR

“Dediğim gibi ligin sonu geliyor artık. Herkesim bir hedefi var. Rakibimiz Play-Off potasında kalmak istiyorlar. Bizim hedefimiz rakiplerin kaybettiği haftada kayıpsız geçmekti. Bunların gerginliği oluyor. Bundan sonrada kalan haftalarda sadece bizim maçlarda değil, gerginlikler olacaktır. Görüyoruz Süper Lig’de de oluyor. Bu gerginlikler ligin sonuna doğru biraz daha fazla oluyor. Herkes başarılı olmak istiyor. Bizim amacımız şampiyon olmak bazı takımlar ise küme düşmemek adına mücadele ediyorlar.” dedi.

ELAZIĞSPOR BÜNYESİNDE OLAN HER OYUNCU GEREĞİNİ YAPAR

Cezalı oyuncuların yerlerine oynayacak futbolcuların da gereğini yapacağına dikkat çeken Bülent Yenihayat; “Tabi bu maç geçti gitti. Cezalılarımız var. Bu arkadaşlarımızın yerine oynayacak arkadaşlar onlar kadar görev yapacaktır. Elazığspor forması giyiyorsa her oyuncu oynamaya adaydır. Daha öncede söylemiştim. Elazığspor’un bünyesi içerisindeyse gereğini yapacaklardır.”diye konuştu.

ATATÜRK STADYUMUNUN ATMOSFERİNİ GÖREN BAŞKA MOTİVE OLUYOR

Haftasonu oynayacakları Anadolu Üniversitesi Maçı ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Elazığspor’un Teknik Patronu; “Bu hafta Kelkit Hürriyetspor’la oynayacağız. Onlarda zorlu bir rakip. Çok iyi savunma yapan bir takım. Aldıkları sonuçlara bakarsan son 3 hafta gol yememişler. Bununla alakalı toplantımızı yaptık. Bununla ilgili taktik antrenmanlarımızı yapacağız. İnşallah bu maçtan da 3 puan alıp kazanma serisini devam ettiririz. Kolay maç olmayacak. Bu gerginliklerle beraber maçların zorluğu da artıyor. Hedeflerle alakalı bu, daha dirençli takımlar karşımıza çıkıyor. Buradaki atmosferi görüp ona göre motive olan takımlar var. Kendi hedeflerinin dışında ama biz geldiğimizden beri her maçımızı kazanmayı bildik. Bu maçı da inşallah alnımızın akıyla kazanmak istiyoruz.”dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme