Yenihayat'tan Sabır Vurgusu

Teknik Direktör Bülent Yenihayat 'Oyuncu alalım büyük paralar ödeyelim demiyoruz. İyi oyuncuyu ekonomik durumumuza göre uygun şekilde alalımın derdindeyiz.'diye konuştu.

Çimentaş Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat, yeni sezon için yeni bir kadro oluşturma çalışmalarının devam ettiğini, görüşmelerin sürdüğünü belirtti.
“Taraftarlarımızın biraz sabırlı olmalarını istiyoruz.

Beklentimiz üst düzeyde.” Diyen Teknik Patron Yenihayat; “Biz her zaman söylüyoruz. ,

Elazığspor bir marka. Bu markanın hak ettiği yere gelmesinin çabasında olacağız. Transferlerimizi biraz yavaş yapıyoruz gibi görülmemeli. Biz bu takımı hem ekonomik olarak büyük yüklerin altına sokmadan iyi oyuncuları bütçemize uygun olarak almanın çabasındayız.” dedi.

TAHTA AÇIK KALMALI

Çimentaş Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat, “Kulübümüzün yaşadığı süreci herkes biliyor. Biz bu takımın geleceğinde yeni sıkıntılar yaşamadan liglerde mücadelesini vermeyi istiyoruz. Oyuncu alalım büyük paralar ödeyelim demiyoruz. İyi oyuncuyu ekonomik durumumuza göre uygun şekilde alalımın derdindeyiz. Benim düşüncem bu kulübün gelecekte bugün yaşadığı sıkıntıları yaşamaması için. Yavaş ancak olumlu adımlar atıyoruz. Süreç içinde üç oyuncuyla sözleşme imzaladık. Pazara kadar 3 oyuncu ile daha anlaşmak için görüşmelerimizi sürdürüyoruz.” dedi.

GENÇLERİ DENİYORUZ

Sezonun 1. Etap hazırlık kampı kapsamında takımla birlikte çalışmalarda yer alan genç oyuncularında bulunduğunu belirten Bülent Yenihayat, “Çalışmalarda aramızda bulunan genç oyuncuları dikkatli takip ediyoruz. Aramızda bulunan bu oyunculardan Erzurum kampına götürebileceğimiz olur mu? buna karar vereceğiz.”diye konuştu.

GEÇEN YIL İDARE ETTİK

Bu yıl kadro derinliğine çok önem verdiklerini ve bu kapsamda çalışmaları sürdürdüklerini aktaran Yenihayat; “Geçen yıl kadro derinliği konusunda sıkıntımız vardı. Bu yıl 2. Ligde mücadele vereceğiz. Geçen yıl idare ettik ancak bu yıl bunu yapma şansımız olmayacak gibi. Bu nedenle kadro derinliğimizin olmasını istiyoruz. Aramızdan ayrılan arkadaşlarımız oldu.Biz bunlardan bazılarının aramızda olmasını isterdik ancak onlar farklı tercihlerde bulundular. Kendilerine başarılar diliyorum. Biz de bunların yerine görev yapacak takıma olumlu katkı sağlayacak isimleri bünyemize kazandıracağız.” dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme