Yenihayat'tan Transfer Açıklaması

Kanal Fırat TV'de yayınlanan ve modaretörlüğünü Kanal E Spor Koordinatörü Coşkun Kamaç'ın yaptığı Maraton Programına konuk olan Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat Ara Transfer Dönemine kadar transfer yapma şanslarının olmadığını ve şuan transferi konuşmanın çok erken olduğunu söyledi…

Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat, Kanal Fırat TV’de yayınlanan Maraton Programı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Ara transfer dönemi öncesinde transfer yapma şanslarının bulunmadığını ifade eden Yenihayat, şu an için transfer konusunun erken olduğunu vurguladı.

NEFES KESEN MAÇ SONRASI TARAFTAR DESTEĞİ

Nesine 2. Lig Kırmızı Grubu’nun 6. haftasında sahasında Menemen FK’ya kaybeden Elazığspor, 31 maçlık namağlup unvanını yitirdi. Bu durum, Bordo-Beyazlı taraftarlar tarafından "yol kazası" olarak nitelendirildi. Taraftarlar, Kanal Fırat TV’deki Maraton Programı aracılığıyla Yenihayat ve futbolculara destek mesajları gönderdi. Destek yağmuruyla, takımlarına olan güvenlerini yinelediler.


Bülent Yenihayat, taraftarların kaleci ve santrafor transferi için attığı mesajlara yanıt vererek, "Şu an için transfer yapma imkânımız yok. Biz hedefe kilitlenmiş durumdayız ve maç maç düşünüyoruz," dedi. Menemen maçı sonrası, önlerindeki maçlara odaklanacaklarını belirten Yenihayat, devre arasına yaklaşırken, takıma ihtiyaç duyulan bölgelere takviye yapabileceklerini sözlerine ekledi.

Bülent Yenihayat; “Biz şuan için hedefe kilitlenmiş durumdayız. Maç maç düşünüyoruz. Memenen Maçı’nı kaybettik. Bu maçı geride bıraktık artık önümüzdeki maçlara bakıyoruz. Şuan için transfer yapma gibi bir durum söz konusu değil. Ben futbolcularıma güveniyorum. Devre arasına doğru raporumuzu sunarız sadece bu bölgeler için başka bölgelere de takviye yapabiliriz. “dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme