Yiğit'ten Duygusal Veda

Son iki sezonda kaleci Hakan Canbazoğlu ile birlikte Elazığspor filelerini koruyan Yiğit Kafkasyalı yayımladığı mesajla camiaya veda etti.

Elazığspor kalesini Hakan Canbazoğlu ile birlikte koruyan Yiğit Kafkasyalı yayımladığı mesajla camiaya veda etti. Genç kaleci mesajında şu ifadelere yer verdi; “Bu büyük camianın bir parçası olmak benim için her zaman bir onur ve gurur kaynağı oldu. Elazığspor'da geçirdiğim 2.5 sezon sizlerin desteği ve sevgisi, sahada elimden gelenin en iyisini yapmam için en büyük motivasyonum oldu.

Elazığspor bitti, kapandı dendiği anda yeniden şahlandırarak ait olduğu liglere bir adım daha yaklaştırmanın mutluluğunu yaşadım Bu sezon elde ettiğimiz şampiyonluk, hepimiz için unutulmaz bir anı olarak kalacak.

Birlikte başardığımız bu büyük zafer, sadece sahadaki oyuncuların değil, yönetimimizin hocalarımız ve tribünde bizi destekleyen siz taraftarların da eseridir. Bu şampiyonlukla birlikte Elazığspor tarihine adımızı altın harflerle yazdırdık.

Yeni yolculuğumda da sizlerden aldığım güçle İlerleyeceğim. Elazığspor'a, yönetimimize, hocalarıma ve taraftarlarımıza sonsuz başarılar diliyorum.

Bunu bir veda olarak kabul etmenizi istemiyorum, sadece ayrılık diyelim. Zira kalbi duygularımız hiçbir zaman bitmeyecek. Ayrılıklarda sevdaya dahilmiş

Hoşça kal Elazığspor...”

Yiğit'ten Duygusal Veda

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme