Yıldırım'dan Menemen Yorumu: Yol Kazası

Yıldırım, takımın bu mağlubiyetle daha fazla kenetleneceğini ve hedeflerine odaklanacağını belirterek 'Bu tür mağlubiyetler, bizim daha çok kenetlenmemizi ve hedefimize kilitlenmemizi sağlayacaktır.'dedi.

Çimentaş Elazığspor Futbol Şube Sorumlusu Prof. Dr. Eyyüp Yıldırım, takımının Menemenspor’a karşı aldığı mağlubiyetin hedeflerinden uzaklaşmalarına neden olmayacağını belirtti. Yıldırım, uzun lig maratonunda bu tür kayıpların olabileceğini ve bunun doğal bir süreç olduğunu vurguladı. “Biz iyi ve güçlü bir takımız. Bu tür yol kazaları olacaktır.” dedi.

MAĞLUBİYET KENETLENMEYİ SAĞLAYACAK

Prof. Dr. Yıldırım, takımın bu mağlubiyetle daha fazla kenetleneceğini ve hedeflerine odaklanacağını belirterek; “Bu tür mağlubiyetler, bizim daha çok kenetlenmemizi ve hedefimize kilitlenmemizi sağlayacaktır.”dedi.

MOTOLUX 68 AKSARAYSPOR MAÇINA HAZIRLIK

Hafta sonunda deplasmanda oynayacakları Motolux 68 Aksarayspor maçına odaklandıklarını ve bu maçın hazırlıklarını sürdürdüklerini belirten ÇimentaşElazığspor Futbol Şube sorumlusu Prof. Dr. Eyyüp Yıldırım şunları söyledi.

“Hafta sonunda yine zorlu bir puan mücadelesi olacak. Biz geçen hafta aldığımız mağlubiyeti telafi etmenin gayretinde olacağız. Tabi ki rakibimizde bu maçı kazanmak için mücadele edecek. Zevkli ve mücadeleli bir müsabaka olacak. Teknik Heyetimiz rakibimizin analizini yaparak gerekli oyun planını belirleyecektir. Bu oyun planını sahaya yansıttığımız kendi oyunumuzu oynadığımız zaman sonuç alacağımızı biliyoruz. Hedefimiz bu maçı kazanarak geçen haftayı telafi etmek olacak.”

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme