Yıldırım: Galibiyet İstiyoruz!

Elazığspor Futbol Şube Sorumlusu Eyüp Yıldırım ilk yarıda gösterdikleri başarılı performansı ligin ikinci yarısında da devam ettireceklerini ve sezon sonunda belirledikleri hedefe ulaşmanın mücadelesini vereceklerini söyledi…

Elazığspor Futbol Şube Sorumlusu Eyüp Yıldırım, ligin ikinci yarısına 3 puanla başlamak istediklerini belirtti.

2023-2024 Sezonuna iddialı başladıklarını ve hedeflerinin bir üst lig olduğunu belirten Elazığspor Futbol Şube Sorumlusu Eyüp Yıldırım; “Ligin ilk yarısını grubumuzda Play-Off iddiası olan takımlar arasında 22 puanla 5. Sırada tamamladık. İkinci yarı öncesi önce ilimizde sonra Antalya’da iki aşamalı hazırlık kampı çalışmaları yaparak ligin ikinci yarısına hazırlandık. Artık lig haftasına girdik. Takımımız Teknik Direktörümüz Bülent Yenihayat ve yardımcıları nezaretinde ikinci yarının ilk haftasında evimizde oynayacağımız Amasyaspor FK Maçının hazırlıklarını sürdürüyor.”dedi.

TARAFTARLARIMIZ STADI DOLDURSUNLAR

“Ligin ikinci yarısına galibiyetle başlamak ve bunu sürdürmek istiyoruz.”diyen Yıldırım; “Hafta sonuna kadar yapacağımız çalışmalar ile maça hazır hale geleceğiz. Takımımız Teknik Direktörümüz Bülent Yenihayat’ın göreve başlamasının ardından gösterdiği başarılı performansını ligin ikinci yarısında da devam ettirecek ve sezon sonunda belirlediğimiz hedefe ulaşmanın mücadelesini verecektir.
Pazar günü oynayacağımız Amasyaspor Maçında har zaman yanımızda olan Elazığspor Taraftarlarını yine stadı doldurmaya ve takımının başarısına ortak olmaya bekliyoruz.” Dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme