• Haberler
  • Spor
  • Yıldırım: İlk Yarıyı Play-Off Hattında Bitirmek İstiyoruz

Yıldırım: İlk Yarıyı Play-Off Hattında Bitirmek İstiyoruz

3. Lig 2. Grupta mücadele veren 3 Gen Holding Elazığspor'da hafta sonunda oynanacak olan Hacettepe 1945 SK. Maçının hazırlıkları sürüyor.

3 Gen Holding Elazığspor Futbol Şube Sorumlusu Eyyüp Yıldırım, hafta sonunda evlerinde oynayacakları karşılaşmanın hazırlıklarına Salı günü başladıklarını belirterek, ilk yarıda kalan son 3 maçı kazanarak play-off hattında yeralan takımlar arasında olmak istediklerini söyledi…

TARAFTARLARIMIZI YANIMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ

Hafta boyunca hazırlıkların yoğun tempoda devam edeceğini aktaran Yıldırım Hacettepe Maçı’nda yine taraftar desteğine ihtiyaçları olduğunu belirterek;  “Ligde ilk yarının son üç haftasına girdik. Kalan maçlarımızı kazanarak ilk yarıyı Play Off grubunda ki takımlar arasında yer alarak kapatmayı planlıyoruz. Bu hafta sonunda evimizde oynayacağımız Hacettepe maçını kazanmanın dışında bir düşüncemiz yok. Takımımız bu bilinçle bu maça hazırlanıyor. Hazırlıklarımız Cuma gününe kadar devam edecek. Hafta sonunda oynayacağımız bu maçta her zaman olduğu gibi taraftarlarımızı da yanımızda görmek istiyoruz. Onlarında desteği ile bu maçı kazanarak üst gruptaki takımlar ile aramızda ki puan farkını kapatmak istiyoruz.” dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme