Yıldırım: İşçi Kardeşlerimizin Yanındayız!

Ak Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Ak Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş ve Ak Parti Kadın Kolları Elâzığ İl Başkanı Burcu Tüver, Eti Krom A.Ş fabrikasına ait maden ocaklarında çalışan işçilerle bir araya geldi.

Emekçi işçilerin yanlarında olan Ak Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, işçilerin yanında oldukları anları x hesabından paylaşarak, işçilerin taleplerinin karşılanması noktasında ellerinden geleni yapacaklarını taahhüt etti.

Yıldırım, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“TOPLUMUN TEMEL TAŞINI OLUŞTURUYORLAR”

“Elazığ'ımızın Alacakaya ilçesinde bulunan Eti Krom A.Ş. fabrikasına ait maden ocaklarında çalışan işçi kardeşlerimizle bir araya geldik.

İşçi kardeşlerimiz; ülkemizin her köşesinde alın teri dökerek, emek vererek toplumun temel taşını oluşturmaktadırlar. Kardeşlerimizin taleplerinin karşılanması hususunda elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Bizler hem Elazığ'da hem de Ankara'daki temaslarımızla bu kardeşlerimizin yanında olduk. Bundan sonraki süreçte de işçi kardeşlerimizin yanında yer alacağımızın bilinmesini isteriz” dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme