• Haberler
  • Siyaset
  • Yıldırım: Milletimizin Derdi ve Tasası Bizim En Öncelikli Meselemizdir

Yıldırım: Milletimizin Derdi ve Tasası Bizim En Öncelikli Meselemizdir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Elazığlılara sesleneceği Cumhuriyet Meydanı miting alanında açılamalarda bulunan Ak Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, 'Önümüzdeki Yüzyılı, Türkiye Yüzyılı yapmakta kararlı olan Sayın Cumhurbaşkanımızı şehrimizde ağırlamaktan büyük onur, gurur ve mutluluk duyuyoruz.' Dedi.

Ak Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım,Miting alanından yaptığı konuşmada, Elazığ’ın bugüne kadar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı yalnız bırakmadığını belirterek, “ Mitingimize katılan bakanlarımıza, genel başkan yardımcılarımıza, milletvekillerimize, AK Kadrolarımıza, tüm teşkilat mensuplarımıza ve aziz hemşerilerime sonsuz şükranlarımı sunuyorum. 22 yılı iktidarda olmak üzere aziz milletimize hizmette geçen 40 yıllık siyasi hayatından en önemli derdi milleti olan Dünya Liderimizi bugün aziz şehrimizde ağırlıyoruz. Elazığ bugüne kadar Sayın Cumhurbaşkanımızı yalnız bırakmadı. Türkiye açısından hayati öneme sahip olan 14-28 Mayıs seçimlerinde Elazığ yine güçlü bir duruş sergiledi.” dedi

GECESİNİ GÜNDÜZÜNE KATARAK ÇALIŞAN BİR LİDERİMİZ VAR

Ak Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, “Mayıs seçimlerinden bu yana yaşananlara baktığımızda Elazığlıların ne kadar doğru, ne kadar isabetli, ne kadar basiretli bir tercih yaptıklarının çok daha net şekilde görebiliyoruz. Elazığ bugün, vatan millet sevdalısı, mazlum ve mağdur coğrafyaların umudu Sayın Cumhurbaşkanımıza göstermiş olduğu ilgiyle 31 Mart zaferimizi müjdeliyor hamd olsun. Değerli Dava arkadaşlarım; Vatandaşın gündemiyle siyasetin ve hükümetin gündemini birbirine raptederek ülkemize hizmet etmek için gecesini gündüzüne katarak çalışan bir liderimiz var.” Diye konuştu

MİLLETİMİZİN OLMADIĞI HİÇBİR YERDE BİZ DE OLMAYIZ DİYORUZ

Elazığlılara seslenen Ak Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, şu ifadelere yer verdi, “ Bizler de onun izinde istişareyi siyaset tarzının merkezine yerleştirmiş kadrolar olarak, bugüne kadar toplumun farklı kesimleriyle yakın diyalog içinde olmaya özen gösterdik. Vatandaşlarımızla ruberu iletişim kurmanın çabasında olduk, seçim dönemlerini halkımızla gönül köprülerimizi güçlendirme vasıtası olarak gördük. Milletimizin olmadığı hiçbir yerde biz de olmayız diyoruz. Milletimizin sevinci nasıl bizim mutluluk kaynağımızsa, derdi ve tasası da bizim en öncelikli meselemizdir.

VATANDAŞIMIZIN HER PROBLEMİNE ÇÖZÜM ÜRETMEYİ BOYNUMUZUN BORCU GÖRÜYORUZ

Vatandaşımızın her problemine çözüm üretmeyi, imkanlar dahilinde taleplerini karşılamayı boynumuzun borcu görüyoruz. Bizim siyaset anlayışımız böyle iken karşımızdaki güruh ne yapıyor peki? Aylar öncesine kadar Türkiye'yi birlikte yönetmekten bahsedenler bugün birbirlerine demediklerini bırakmıyor, 85 milyonu kucaklaştırmaktan dem vuranlar bugün sabah akşam kavga ediyorlar.

SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZA MİNNETTARIZ

Siyaset kurumunun ana görevi, topluma umut aşılamaktır, burada oluşacak en küçük bir zafiyet, geçmişte olduğu gibi ülkeye ve demokrasiye ağır faturalar çıkarır. Böyle bir tablonun oluşmaması için elinden geleni yapmaya devam eden Sayın Cumhurbaşkanımıza minnettarız.

Değerli hemşerilerim; Siyaset değerler üzerine yapılmalı. AK Parti'nin kurucu değerleri ve ilkeleri vardır. Bizler de liderimizin önderliğinde, onun izinde işte bu ilke ve değerler üzerinden siyaset yaparak vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırma gayretindeyiz.

HİZMET MÜCADELESİNİ DEVAM ETTİRMEK ANCAK BU ŞEKİLDE MÜMKÜNDÜR

Sayın Cumhurbaşkanımız bu yola birileri gibi siyasi kariyer amacıyla çıkmadı. Büyük Türkiye idealini gerçeğe dönüştürmek gayesiyle çıktı. Bizler de onun yol arkadaşları olarak işte bu anlayışla çalışıyoruz. Meseleye bu zaviyeden bakanlarda kırgınlık, küskünlük olmaz. Böyle insanlar yılgınlığa, karamsarlığa, rehavete asla ve asla kapılmaz. Zorluklarla karşılaşılsa da şehrine ve vatandaşlarına hizmet mücadelesini devam ettirmek ancak bu şekilde mümkündür.

SEÇİMDEN SEÇİME HATIRLAYAN BELEDİYE BAŞKANI OLMAZ

Kıymetli konuklar, aziz hemşerilerim; çok önemli bir seçimin arefesindeyiz. 1994 yılında başlayan Recep Tayyip Erdoğan Belediyeciliği tüm ülke genelinde hatta dünyada nam salmış vaziyette... Muhalefetin idaresindeki belediyelerle bizim yönetimimizdeki belediyeler arasındaki fark gece ile gündüz arasındaki fark gibidir. Bizde yarı zamanlı belediye başkanlığı olmaz. Bizde şehirlerini ihmal eden, hemşehrilerini en çok ihtiyaç duydukları anda yüzüstü bırakan belediye başkanları olmaz. Bizde seçmenini sadece seçimden seçime hatırlayan belediye başkanı olmaz.

CUMHURBAŞKANIMIZA VE ÇOK DEĞERLİ MİSAFİRLERİMİZE ŞÜKRANLARIMI ARZ EDİYORUM

İşte bu anlayışa uygun adaylarımızla gireceğimiz 31 Mart seçimlerinde tüm seçim bölgelerinde üstünlüğü sağlama arzusundayız. İnşallah 31 Mart'ta elde edeceğimiz zaferlerle Türkiye Yüzyılı'na ve Liderimiz Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a Elazığ'ımızdan çok güzel bir hediye sunacağız.
Ben bu duygularla aziz şehrimize teşriflerinden ötürü Sayın Cumhurbaşkanımıza ve çok değerli misafirlerimize şükranlarımı arz ediyor, mitingimize katılan siz değerli hemşerilerime en kalbi muhabbetlerimi iletiyorum. Sağ olun, var olun...

Bakmadan Geçme