• Haberler
  • Genel
  • Yıldırım: Pertek'i Doğunun İncisi Yapacağım

Yıldırım: Pertek'i Doğunun İncisi Yapacağım

Tunceli Özel İdare Genel Sekreteri Nazif Yıldırım Ak Parti'den Pertek Belediye Başkanlığına Aday adayı olduğunu açıkladı.

Tunceli Özel İdare Genel Sekreteri Nazif Yıldırım düzenlediği basın toplantısıyla Ak Parti'den Pertek Belediye Başkanlığına Aday adayı olduğunu kamuoyuna açıkladı.

Pertek’i  Doğu'nun incisi bir ilçe yapmak için göreve talip olduğunu söyleyen Yıldırım, son aylarda hakkında algı ve iftira niteliğinde yapılan haberler konusunda da belgelerle cevap verdi.

DESTEKLERİNİ ESİRGEMEYEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Görev süresi boyunca kendisinden desteğini esirgemeyenlere teşekkür ederek konuşmasına başlayan Nazif Yıldırım; “Pertek’li hemşerilerim ve basınımızın değerli temsilcileri sizleri Yeşil Pertek'te, görmekten mutlu olduğumu ifade etmek isterim. Bu vesile ile de sizleri tüm Pertek’li hemşerilerim adına selamlıyorum. Kıymetli arkadaşlar, malumunuz üzere 4 yıl Tunceli il Özel İdare Genel Sekreter Yardımcılığı, 10 yıl da Genel Sekreterlik görevi yaptım. Sayın Valim ve değerli siyasi büyüklerimden müsaade alarak, 16 Kasım Perşembe  günü Genel Sekreterlik görevimden istifa edip, bugün burada sizlerin aracılığı ile Ak Parti Pertek Belediye Başkanlığına aday adayı olduğumu açıklıyorum. Görev  yaptığım, başta her birinden farklı tecrübe edindiğim Sayın Valilerime, Vali Yardımcılarıma, Kaymakamlarımıza  ve her konuda beni destekleyen her zaman arkamda duran, Ankara nezdinde tüm projelerimize desteğini sunan, katkı sağlayan Ak Parti kurucularından, beş dönem Milletvekilliği ve, Ak Parti Teşkilat Başkanlığı yapan çok kıymetli  Mustafa Ataş Başkanıma ve diğer siyasî büyüklerime teşekkür ediyorum. Ayrıca, görev sürem boyunca birlikte çalıştığım hizmetlisinden, şoförüne, memurundan, amirine tüm mesai arkadaşlarıma, Muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. 366 Köy 1087 mezradan bizlere her zaman hayır dualarını esirgemeyen, bizlere sinerji veren amcalarımıza, teyzelerimize kardeşlerimize ve tüm hemşerilerime de teşekkür ediyor, buradan saygılarımı ve hürmetlerimi iletiyorum." dedi.

AK PARTİ OLARAK BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE SEÇİME GİRECEĞİZ 

Ak Parti Pertek Belediye Başkanı Adayı gösterilip, seçildiği takdirde yapacağı projeler ve Pertek köprüsü konusuna da değinen Ak Parti Pertek Belediye Başkan Aday Adayı Nazif Yıldırım yaptığı açıklamanın devamında şu ifadeleri kullandı;

“14 yıllık görev sürem boyunca bilgi, birikim ve tecrübelerimle her yerini bildiğim Pertek'e hizmet etmek için bu göreve talip oldum. Bu vesile ile Pertek ilçemize hizmet eden geçmiş Belediye başkanlarıma da teşekkür ediyorum. Yerel seçimler için Ak Parti'den şuanda 3 aday adayıyız. Sonuç her ne olursa olsun, kim aday gösterilirse gösterilsin birlik ve beraberlik içerisinde AK Parti Belediyeciliğini yeniden inşa etmek için çalışacağımı sizlerin huzurunda taahhüt ediyorum"

ÖNCELİGİMİZ PERTEK KÖPRÜSÜ OLACAK

Yıllardan beri söz verilmesine rağmen halen daha bir arpa boyu yol alınamayan Pertek Köprüsü yapımının öncelikleri arasında olacağının altını çizen Yıldırım; “Önceliğimiz Pertek köprüsü olacak. Malumunuz bulunduğumuz konum itibari ile bölgenin trafik akışını, geçiş güzergahında ki yoğunluğunu biliyoruz. Allah nasip ederse bu hizmetin ilçemize ve bölgemize kazandırılmasına vesile olmak istiyorum. Yaşam alanlarımızın daha çok genişletilmesi ile ilgili çalışmalarımız olacak. Turizm, tarım ve hayvancılıkla ilgili projelerimiz var. Su kaynaklarımızın daha kullanışlı hale getirilerek, tarımın daha iyi bir seviyeye gelmesi odaklı çalışmalarımız olacak. Yine bilindiği üzere Pertek'ten geçen araçların genelde durmadığını hareket ettiğini görüyoruz. Benim içimde hep bir ukdedir. Geçiş güzergahında ki alanların sosyal donatılar eşliğinde konaklama, dinlenme, alışveriş ve gezi amaçlı kullanılmasını sağlayacak projelerimiz olacak. Pertek Belediyesi hizmet binasının vatandaşımıza daha konforlu ve kaliteli bir hizmet vermesi için çalışmalarımız olacak. Yeni rekreasyon alanları, yürüyüş yolları, bisiklet yolları, ilçe sakinlerimizin kullanımına sunulacak parklar ile birlikte tarihimize sahip çıkarak, eski evlerimizin ve eserlerin korunmasına ve geliştirilmesine yönelik Bakanlık nezdinde girişimlerimiz olacak. Yöresel ürünlerimizin tanıtılması ve Ülke geneline kazandırılması için faaliyetlerimiz olacak. Spor ve sosyal alanlarda çalışmalarımız olacak. Vatandaşımızın bize ihtiyaç duyduğu her alanda kapsamlı projelerimiz olacak. Gençlerimize, bayanlarımıza ve yaşlılarımıza yönelik de uzun soluklu projelerimizi hayata geçireceğiz inşallah" dedi.

HAKKIMDA ÇIKARILAN ASILSIZ İDDİALARA YÖNELİK YASAL SÜREÇ BAŞLATTIM

“Son günlerde ulusal medya, Tunceli'de faaliyet gösteren bazı yerel medya organları ve sosyal medya platformlarında şahsına  yönelik iddialara da cevap veren Nazif Yıldırım; “Tunceli'den Adıyaman deprem bölgesine gönderilen jeneratörlerin evinde olduğuna yönelik yapılan asılsız, iftira niteliği taşıyan haberlere belgelerle birlikte cevap veren Nazif Yıldırım, hukuki süreç başlattığını söyleyerek bu bir vicdansızlıktır" dedi.

ŞAHSIMA YÖNELİK  İFTİRA VE ALGI KAMPANYASI BAŞLATILDI

Ak Parti  Pertek Belediye Başkan Aday Adayı şu ifadeleri kullandı;

“Son günlerde şahsım ve kurumumu belirli güruhların kamuoyu önünde yıpratma amaçlı servis ettiği haberleri takip ediyoruz. Bunlarla ilgili hukuki süreç başlattık. Bu konuya sizlerin aracılığı ile açıklık getirmek istiyorum."

TUNCELİ İLİ OLARAK BÜYÜK MÜCADELE VERDİK

“6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin akabinde dönem Valimiz bizleri Adıyaman'da görevlendirildi. Tunceli ili olarak bizler de askeri birliklerimiz ve tüm resmi kurumlarımızla beraber görevli personelimiz ekip olarak Adıyaman'a gittik. Rabbim bir daha böyle afetler ülkemize yaşatmasın. 20 gün Tunceli ili olarak Adıyaman’da verdiğimiz mücadeleyi bizzat biliyorum. Bunu tüm samimiyetimle söylemek istiyorum ki, bugün Adıyaman'da Tunceli ismini duyan bir Adıyamanlı’nın bizlere sevgi ve muhabbetle bakacağından eminim."

BUNUN ADI VİCDANSIZLIKTIR!

“Deprem sonrası Adıyaman'da görevlendirilmelerin bitmesi ile birlikte bizlere deprem bölgelerine dağıtılmak üzere gelen jeneratörlerden 6 tanesine ihtiyaç duyulmadığı, ihtiyaca gerek kalmadığı için Tunceli ilimize geri gönderdik. İlimizde veya başka bir ilde olası bir yaşanacak afette kullanılmak üzere İl özel idarenin deposunda kayıt altında muhafaza edildi. Pertek'teki evimin resmini çekerek jeneratörler benim evimdeymiş gibi iftira ve algı yapan, kurumumu ve Şahsımı karalayan haberler sosyal medya platformlarında yer buldu. Bunu yapmak vicdansızlıktır"

BELGELERLE KONUŞUYORUM

“Söz konusu bu asılsız iftira niteliğindeki haberlerin yayınlanmasından sonra görevden alındığım ile ilgili haberler çıkmaya başladı. Tabii bizler aldığımız devlet terbiyesi ve memuriyetimizden ötürü gerekli açıklamalarda bulunamadık. Hukuki bir süreç başlattık. Bu haberden alakalı şahsımı hedef alanlara belgelerle konuşuyorum."

GENEL SEKRETERLİK GÖREVİNDEN ALINMADIM

“16 Kasım tarihi itibarıyla gördüğünüz bu belge üzerine Ak Parti Pertek Belediye Başkan Aday adaylığı için Tunceli İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevimden istifa ettim. Daha önce görevden alınma gibi bir durumum söz konusu değildir. Bu haberler yalan ve iftiradır. Pertek'teki evimin resmi çekilerek yapılan bu yalan haberlerle ilgili olarak Tunceli Valiliği tarafından yapılan soruşturmada gördüğünüz bu belge ile üzerime atfedilen iddiaların iftira olduğunu kanıtlar niteliktedir. Yaptığımız çalışmalardan rahatsız olan güruhlarla yargı önünde hesaplaşacağız."

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme