• Haberler
  • Spor
  • Yıldırım: Sezon Başlangıcını Güzel Bir Galibiyetle Yapmak İstiyoruz

Yıldırım: Sezon Başlangıcını Güzel Bir Galibiyetle Yapmak İstiyoruz

Taraftarların desteği, Elazığspor'un maçlarda daha başarılı olabilmesi için büyük önem taşıyor.

Çimentaş Elazığspor Futbol Şube Sorumlusu Eyüp Yıldırım, takımın hafta sonunda Karaman FK ile oynayacağı sezonun ilk maçı için hazırlıklarının sürdüğünü belirtti. Yıldırım, yeni sezona güçlü bir başlangıç yapmayı ve bunu devam ettirmeyi hedeflediklerini vurguladı.

 

 

YENİ SEZON VE HEDEFLER

 

Yıldırım, bu sezon için yeni bir kadro oluşturduklarını ve mevcut hazırlıkların iyi bir noktada olduğunu ifade etti. Yıldırım; “Yeni sezonun ilk maçını hafta sonunda sahamızda oynayacağız. Bu maçın hazırlıkları sürüyor. Hedefimiz sezona iyi bir başlangıç yapmak ve bunu devam ettirmek” dedi.

 

 

KADRO OLUŞUMU VE TRANSFER ÇALIŞMALARI

 

Eyüp Yıldırım, yeni sezonda başarılı olabilmek için kadro derinliğine büyük önem verdiklerini belirtti. Mevcut kadroda eksiklikler olduğunu ve bu eksiklikleri gidermek için transfer çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Özellikle orta saha oyuncusu pozisyonu için bir transferin planlandığını açıklayan Yıldırım, “Yeni sezonda yeni başarılara ulaşmanın çabasında olacağız. İyi bir kadro kurduk. Bu kadronun tamamlanması adına bir 8 numara transferi planlıyoruz. Görüşme halinde olduğumuz isimlerden birini transfer ederek planladığımız transferleri tamamlayacağız” dedi. Yıldırım, transferlerin son gününe kadar devam edebileceğini ve kadronun tamamlanmasının ardından sezon boyunca kadro sıkıntısı yaşamamak adına gereken adımları atacaklarını belirtti.

 

 

TARAFTAR DESTEĞİ VE MAÇ HAZIRLIKLARI

 

Çimentaş Elazığspor’un taraftar desteğiyle sezona galibiyetle başlamayı amaçladığını ifade eden Yıldırım, “Taraftarlarımızın da desteği ile oynayacağımız maçı kazanmak ve lige galibiyetle giriş yapmak istiyoruz. Bunu sağlamak adına takımımız hazırlıklarını sürdürüyor” şeklinde konuştu.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme