• Haberler
  • Spor
  • Yıldırım: Transfer İçin Sabır İstiyoruz

Yıldırım: Transfer İçin Sabır İstiyoruz

Çimentaş Elazığspor Futbol Şube Sorumlusu Eyüp Yıldırım yönetim olarak hem kulübün gelecek yıllarda sıkıntı yaşamamasını hem de camianın bu sezonda yeni heyecanlar yaşamasını arzuladıklarını belirterek 'Güçlü bir takım olacağız. Bunu transferlerimizi tamamladığımızda herkes görecek.' dedi.

Çimentaş Elazığspor’da transfer çalışmalarının sürdüğünü belirten Futbol Şube Sorumlusu Eyüp Yıldırım; taraftarlardan biraz daha sabır istedi…

“Birçok oyuncu ile görüşmelerimiz sürüyor.”diyen Yıldırım; “Bilindiği gibi yeni sezon için birinci etap kamp çalışmalarımıza kendi tesislerimizde başladık. Burada ki hazırlık kampı çalışmalarımız sona ermeden beş altı oyuncu ile anlaşma imzalayarak bu çalışmalara katılımlarını sağlayacağız.” Dedi.

TRANSFER SÜRECİ DEVAM EDİYOR VE BİZ BU SÜRECİ EN İYİ ŞEKİLDE DEĞERLENDİRMEK İÇİN ADIMLARIMIZI DİKKATLİ VE İTİDALLİ OLARAK ATIYORUZ.

Yaptıkları görüşmeler sonucunda Ali Keten ile sözleşme imzaladıklarını dört beş oyuncu ile de sözleşme imza aşamasına geldiklerini belirten Eyüp Yıldırım; “Biz tüm camiamızdan biraz sabırlı olmalarını istiyoruz. Transfer süreci devam ediyor ve biz bu süreci en iyi şekilde değerlendirmek için adımlarımızı dikkatli ve itidalli olarak atıyoruz. Taraftarlarımızın merakını anlıyorum. Onlarda biran önce yeni transferleri görmek istiyorlar. Ancak biz bu kulübün hem ekonomik olarak ayakta kalmasını hem de yapacağımız transferler ile güçlü ve yarışmacı bir takımı oldukça ekonomik fiyatlar ile oluşturmanın gayretindeyiz. Yönetim olarak hem kulübümüzün gelecek yıllarda sıkıntı yaşamamasını hem de camianın bu sezonda yeni heyecanlar yaşamasını arzuluyoruz. Güçlü bir takım olacağız. Bunu transferlerimizi tamamladığımızda herkes görecek.” dedi.

ERZURUM KAMAPINA TÜM TRANSFERLER YETİŞMİŞ OLACAK

Yıldırım 1 Ağustos’ta başlayacak olan Erzurum kampına inşallah tüm transferleri yapmış olarak tam kadro ile başlayacaklarını belirterek; “Erzurum’da yapacağımız kampa kadar transferlerimizi tamamlamış olacağız. Tabiki arada fırsat transferlerini yapma şansıda bulursak takviyelerimizi devam eder.” dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme