Yıldız Futbolcu Ayrılıyor mu?

Elazığspor'un başarılı oyuncusu sosyal medya üzerinden yaptığı hareket taraftarlar arasında tartışmalara yol açtı. Yıldız futbolcu, resmi Instagram hesabından Elazığspor'la ilgili fotoları kaldırdı. Bu durum, başarılı futbolcunun geleceği hakkında spekülasyonlara neden oldu ve bordo-beyazlı taraftarlar bu gelişmeyi yakından takip etmeye başladı.

Sezon başında büyük umutlarla Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’a transfer olan ve ilk yarıda attığı 4 golle Çağrı Yağız Yasak’la birlikte takımın en golcü oyucularından olan Cengizhan Akgün’ün sosyal medya hesaplarından Elazığspor fotolarını kaldırması kafalarda soru işaretlerine neden oldu…

Son haftalarda yedek olarak bu yana ve sonradan oyuna giren başarılı futbolcunun Instagram Sayfasından Elazığspor ile olan fotoğraflarını kaldırması Bordo-Beyazlı Kulüpten ayrılacağı yorumlarına neden oldu.

Takımdan Ayrılık Sinyalleri Mi Veriyor?

Öte yandan sezon başında Elazığspor gol yükünü çekmek adına transfer edilen ve transferi büyük ses getiren Bahattin Köse’nin Eynesil Belediyespor Müsabakası’nda şans bulamaması da takımdan ayrılacağı yönünde yorumlara neden oldu.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme