Yıldızını Parlatmaya Devam Ediyor

Ak Parti Yazıkonak Belediye Başkan aday adayı Nurullah Yıldız, Başta AK Partiye gönül vermiş Belde sakinleri olmak üzere, her kesimden vatandaşın adaylığı noktasında kendisini desteklemesinden mutlu olduğunu ifade etti…

Elazığ'ın emek, sanayi ve ticaret beldesi Yazıkonak'ta siyaset, 31 Mart yerel seçimleri dolayısıyla hareketlendi. Beldede siyasi partilerin birçoğu aday adaylığı sürecini tamamlarken, Ak Parti'nin Dinamik Belediye Başkan aday adayı Nurullah Yıldız, mesleki tecrübeleri, Yazıkonak sevdası ve Yazıkonak'a hizmet etme arzuları ile birlikte beldedeki gençlere ve kadınlara yönelik sözleriyle seçmenlerin dikkatini çekmeyi başardı.

 

Başta AK Partiye gönül vermiş Belde sakinleri olmak üzere, her kesimden vatandaşın adaylığı noktasında kendisini desteklemesinden mutlu olduğunu ifade eden Yıldız, “Kurulduğu günden bu yana bu güçlü teşkilatın bir parçasıyım. Bu güçlü ailenin, bir ferdi olmaktan bir kez daha gurur duydum. Son görevim olan AK Parti Merkez İlçe Başkan Yardımcılığına kadar uzanan davamda, partimin her kademesinde görev yaptım. ‘’Yazıkonak için Hep Beraber Yeni Hedeflere’’ İlkesiyle çıktığımız bu yolda da Şimdi aynı heyecan ve hizmet aşkıyla, Yazıkonak Beldem için çalışmak, üretmek, geleceği inşa etmek istiyorum. Bu önemli göreve talip olmam karşısında, başta teşkilatlarımız olmak üzere, her kesimden hemşerimizin gösterdiği olumlu tepkiler karşısında, ne kadar doğru bir karar verdiğimi anlıyorum. Yazıkonak için hazırız, kararlıyız” dedi.

 

PROFESYONEL İŞ HAYATINDAKİ BİRİKİM VE TECRÜBELERİMİ YAZKONAK’IN HİZMETİNE SUNACAĞIM

 

Sosyal, Ticari ve Siyasi alanda profesyonelliği ve hizmeti ilke edindiğinin altını çizen Yıldız, “Tüm çabam, gayretim ve mücadelem; Sosyal, ekonomik ve ticari faaliyetlerimde edindiğim profesyonel deneyim ve tecrübelerimi, doğduğum günden beri yaşamımı idame ettirdiğim Yazıkonak Beldemizin hizmetine sunarak, Beldemizi her anlamda hak ettiği yere taşımaktır.” ifadeleri ile; aday adaylık sürecindeki saha çalışmalarında, Belde sakinlerinin her daim ulaşabileceği, Beldenin sorunlarını her platformda savunabilecek ve derdinin sadece hizmet olduğunun ısrarlı vurgusuyla, özellikle Beldedeki gençlerin ve kadınların dikkatini çekmesi, Belde sakinlerinden tam not aldığı yönünde yorumlanıyor. 

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme