Yılmaz: Kazanarak Başlamak İstiyoruz

Elazığspor Kulüp Başkanı Feti Ahmet Yılmaz yeni sezon hedefleri ve transfer çalışmaları konusunda değerlendirmelerde bulundu…

Çimentaş Elazığspor’da transfer çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Feti Ahmet Yılmaz, “Takımımızın arzu ettiğimiz kalitede bir kadroya kavuşması için 3 oyuncu daha transfer etmek istiyoruz. Bunun içinde görüşmelerimiz devam ediyor.” dedi.

3 TRANSFER DAHA İSTİYORUZ

Dış transfer çalışmalarında bugüne kadar Teknik Direktör Bülent Yenihayat’ın talepleri doğrultusunda takviye çalışmaları yaptıklarını belirten Feti Ahmet Yılmaz, “Yaptığımız çalışmalar sonucunda 6 oyuncu ile sözleşme imzaladık. Bu oyuncularımız kampta. Devam eden görüşmelerimiz kapsamında iki orta saha birde kanat oyuncusu almayı planlıyoruz. Bunun yanında olabilecek fırsat transferimiz de olacak. Yönetim Kurulu olarak tek düşüncemiz doğru transfer yapmak. Harcayacağımız her kuruşun hesabını yapıyoruz. Çünkü bu para Elazığ’ın parası. Oluşturacağımız kadro ile ligde başarılı olmayı amaçlıyoruz.” dedi.

AMACIMIZ LİGE İYİ BAŞLAMAK VE BUNU DEVAM ETTİRMEK

Liglerin başlangıcında ilk maçların her zaman zor geçtiğini belirten Başkan Feti Ahmet Yılmaz, “Takımlar lige iyi başlamak ister. Bizimde amacımız bu. Lige iyi başlamak ve bunu devam ettirmek. Ancak ilk maçlarda sistem tam oturmamış oluyor, oyun planının uygulanmasında hatalar yaşanabiliyor. Doğal olarak ilk maçlar zordur. Ancak biz ligin ilk haftasında evimizde oynayacağımız maçı kazanarak lige başlamak ve taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz. Hazırlıklarımız da bu doğrultuda devam ediyor. İyi bir kamp dönemi geçirip lige hazır hale gelmek istiyoruz.” dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme