Yılmaz Taraftarın Gücü

Elazığspor Kulüp Başkanı Ahmet Feti Yılmaz, takımın formunun yükseldiğini belirterek, 'Allah'a şükürler olsun, çok güzel gidiyoruz.

Elazığspor Kulüp Başkanı Ahmet Feti Yılmaz, Türkiye’de örnek gösterilecek bir taraftar topluluğuna sahip olduklarını söyledi…

Takım kendini bulmaya başladı," dedi. Yılmaz, bu hafta oynanacak Memenen Maçı'nda taraftar desteğiyle galip gelmeyi beklediklerini vurguladı. Aksaray’a daha rahat gitmek için kritik bir galibiyet almayı hedefliyorlar.

Yılmaz, taraftarların takım için taşıdığı öneme dikkat çekerek, "Mükemmel bir taraftarımız var. Türkiye'de örnek gösterilecek bir destek alıyoruz," ifadelerini kullandı. Bu durumun, takımlarının motivasyonunu artırdığını belirten Yılmaz, "Bizi hiç yalnız bırakmıyorlar. Bu konuda her zaman kendilerine minnettarız," diye ekledi.
Menemen FK, Memenen Maçı için yoğun bir hazırlık süreci geçirdiğini ve Teknik heyet ve futbolcuların bu kritik karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlandığını dile getiren Yılmaz, "Biz de sahada gerekenleri yaparsak, şampiyonluk yolunda çok kritik bir virajı geçmiş olacağız." şeklinde konuştu.
Yılmaz, basının da bu süreçte önemli bir görev üstlendiğini vurguladı. "Bizim basınımıza çok iş düşüyor. Sizlerin de desteğiyle inşallah başaracağız. Sizler bize gerekli desteği her zaman veriyorsunuz," diyerek medyanın rolüne dikkat çeken Başkan Yılmaz şunları söyledi;

 BU HAFTA SEYİRCİMİZİN DE DESTEĞİYLE GALİP GELECEĞİZ

“Allaha şükürler olsun çok güzel gidiyoruz. Yani şuanda takım kendini bulmaya başladı. Menemen FK güçlü ve iyi bir takım. Bu hafta seyircimizin de desteğiyle galip gelip Aksaray’a daha rahat gideceğimizi düşünüyorum. Teknik heyet ve futbolcularımızın çalışmaları bu yönde.

TARAFTAR VE TAKIM: BİRLİKTE YÜKSELİYORUZ

“Taraftarlarımızdan Allah razı olsun. Mükemmel bir taraftarımız var. Onlara söyleyecek laf bırakmıyorlar. Türkiye örnek gösterilecek bir taraftarımız var. Bizi hiç yalnız bırakmıyorlar. Bu konuda her zaman kendilerine minnettarız. Buda bizim büyük şansımız. Eksik olmasınlar. İnşallah bu hafta sahamızda oynayacağımız Memenen Maçı’nda da bizi yalnız bırakmayacaklar. 12. Adam olarak görevlerini layıkıyla yapacaklarına biz eminiz. Bizde sahada gerekenleri yaparsak şampiyonluk yolunda çok kritik bir virajı geçmiş olacağız. Bu konuda bizim basınımıza çok iş düşüyor. Sizlerin de desteğiyle inşallah başaracağız. Sizler bize gerekli desteği her zaman veriyorsunuz.”

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme