YÖK Başkanı Özvar Tebrik Etti

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Fırat Üniversitesi'nin öğrenci karşılama törenini sosyal medya hesabından paylaşarak tebrik etti.

2023 – 2024 Eğitim ve Öğretim Yılı başlamasıyla Fırat Üniversitesi’ne gelen öğrenciler giriş kapısında Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş tarafından; canlı müzik, davul, klarnet ve çiçeklerle karşılanmıştı.

Fırat Üniversitesi’nde yapılan bu etkinliği YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar tebrik etti.  Prof. Dr. Erol Özvar, Fırat Üniversitesi’nin de aralarında olduğu 8 üniversiteyi sosyal medya hesabından paylaşarak sıcak karşılamaları nedeniyle Üniversitelere teşekkür etti.

ÜNİVERSİTELERİMİZİ KUTLUYORUM

Prof. Dr. Erol Özvar, “Üniversitelerimiz öğrencilerine, öğrencilerimiz üniversitelerine kavuştu. Belli ki üniversitelerimiz de öğrencilerini çok özlemişler; öğrencilerini renkli program ve etkinliklerle karşılıyor, hizmette birbirleriyle yarışıyorlar. Güzel ve sıcak karşılama merasimleri için üniversitelerimizi kutluyor, bu yöndeki çalışmalarını yansıtan sosyal medya paylaşımlarını yakından ve memnuniyetle takip ediyoruz” dedi.

YÖK Başkanı Özvar Tebrik Etti

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme