Yüreğimiz Filistin Halkında Olacak!

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, yayımladığı videoyla, Gazze Gönüllüsü STK platformlarının koordinesinde El Aksa ev sahipliğinde ve 12 ilin katılımıyla ilimizde gerçekleşecek Büyük Gazze Yürüyüşü ve Mitingine tüm Elazığlıları davet etti.

İsrail'in Filistin'e yönelik devam eden saldırıları nedeniyle Gazze'de yaşanan insanlık dramına dikkati çekmek ve Filistinlilere destek olmak amacıyla Pazar günü Elazığ’da, " Büyük Gazze Yürüyüşü ve Mitingi"ne tüm Elazığ’ı davet eden CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, bu katliama insanlık tarihinde hiç rastlanmadığına dikkat çekti.

Erol, paylaştığı videoda şu ifadelere yer verdi:

“İNSANLIK ADINA UTANÇ VERİCİ”

“İnsanlık tarihinde görülmemiş, yaşanmamış bir örneği bulunmayan, insanlık katliamını yaşıyoruz. İsrail’in uzun süreden beri Filistin’de oradaki masum insanların, mazlum insanların katledilmesi ile ilgili dünyanın buna sessiz kalması ve buna dur dememesi akıl erdirilebilir  sonuç itibariyle de insanlık zulmünün o bölgede yaşamaya devam etmesi gerçekten insanlık adına utanç verici.

“İNSANLIK DIŞI BU ZULMÜ KINIYORUM”

Oradaki insanların masumiyeti, oradaki insanlar vatanlarından, canlarından, çocuklarından, yurttaşlarından ayrı kalarak İsrail’in bombalarıyla can kayıpları yaşıyorlar. Bu İsral’in Filistin üzerindeki insanlık dışı zulmünü kınıyorum. Allah Filistin’in yardımcısı olsun diyorum. Yüreğimiz bütün Filistin halkıyla birlikte diyerek Elazığ’a saygılarımı sunuyorum” dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme