• Haberler
  • Spor
  • Yurtbaşı Belediye Başkanlığı Koşusu'nu 'Kurtuluş Anadolu' Kazandı

Yurtbaşı Belediye Başkanlığı Koşusu'nu 'Kurtuluş Anadolu' Kazandı

Yurtbaşı Belediye Başkanlığı Koşusu'nu bu yıl Selami Nural'ın sahibi olduğu ve jokeyliğini Ferit Yardımcı'nın yaptığı 'Kurtuluş Anadolu' kazandı.

Elazığ Hipodromu’nda her yıl yapılan Yurtbaşı Belediye Başkanlığı Koşusu düzenlendi. Tuğban İzzet Aksoy’un yetiştirdiği, Selami Nural’ın sahibi olduğu, “Kurtuluş Anadolu” (Mendip - Rokoko / Distant Relative) jokeyi Ferit Yardımcı idaresinde koşuyu birinci olarak tamamladı. Kır erkek tay, beşinci startında ikinci galibiyetini hanesine yazdırdı.

Yarışın ardından Şeref Tribünü’nde düzenlenen törende, kazanan tayın sahibi adına Şahin Muzaffer Yardımcı’ya kupasını, Yurtbaşı Belediye Başkanı Nihat Doğan takdim etti.

DOĞAN: HİPODROMUMUZUN VARLIK FONUNA DEVREDİLMESİYLE BİRAZ BURUKLUK YAŞIYORUZ

Yurtbaşı Belediye Başkanı Nihat Doğan yarışın ardından yaptığı konuşmada: “Bugün her yıl yapılan Yurtbaşı Belediye Başkanlığı Koşusu’nu gerçekleştirdik. Yurtbaşı Beldemizde bulunan Elazığ Hipodromumuz bizim için çok değerli. Adeta beldemizin kalbi durumunda. Hipodromumuzun varlık fonuna devredilmesiyle biraz burukluk yaşıyoruz. Ancak bu konuda ciddi çalışmalarımız var. İnşallah bugünkü coşkuyu kısa bir süre sonra mutlu bir şekilde yaşayacağız. Bu vesileyle kazanan atın sahibi Selami Nural’ı ve Jokey Ferit Yardımcı’yı tebrik ediyor, katılım sağlayan tüm il protokolümüze teşekkür ediyorum dedi.

DEMİRÇELİK: YILLAR BOYUNCA ELAZIĞ HİPODROMU’NDA DAHA GÜZEL KOŞULAR VE KUPALAR TEMENNİ EDİYORUZ…

Elazığ Hipodrom Müdürü Muhammet Demirçelik ise uzun yıllar boyunca Elazığ Hipodromu’nda daha güzel koşular ve kupalar düzenleyeceklerini temenni ederek kazanan atın sahibi Selami Nural’ı ve Jokey Ferit Yardımcı’yı tebrik etti.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme