Yuvama Döndüğüm İçin Çok Mutluyum

Elazığspor'un Yıldız futbolcusu Cengizhan Akgün, 'Yuvama döndüğüm için çok mutluyum, sevildiğim yerdeyim.' açıklamasında bulundu.

Elazığspor’un Genç Futbolcusu Cengizhan Akgün yuvaya döndüğü için mutlu olduğunu dile getirerek, sene sonunda Bordo-Beyazlı Formayla şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi…

SEVDİĞİM YERDEYİM

Sezon başında Yeni Malatyaspor’dan kiralık olarak transfer edilen Bordo-Beyazlı Temsilcimizin Yıldız Futbolcusu Cengizhan Akgün, yeniden Elazığspor forması giydiği için mutlu olduğunu belirterek; “Mutluyum, isteyerek geldim. Sevildiğimi yerde olmak istedim.”dedi.

KAZANMAK İÇİN YOĞUN ÇALIŞIYORUZ

Haftasonu oynayacakları Hacattepe Maçı ile ilgili de görüş bildiren 25 yaşındaki kanat oyuncusu “Tempomuz çok yoğun. Bu maçı da kazanmak adına çalışmalarımız yoğun şekilde sürdürüyoruz. Allah’ın izniyle kazanacağız. Takımda moraller yerinde. Biz hazırız.”

ELAZIĞSPOR FORMASIYLA GOL KRALLIĞI YAŞADI

Bonservisi Yeni Malatyaspor’da olan ve geçen sezon Kocaelispor’la şampiyonluk yaşayan ve yeni sezonda kiralık olarak bordo-beyazlı ekibimizde forma giyen Cengizhan Akgün, 2020-2021 sezonunda gol kralı oldu ve daha sonra bonservisiyle Malatya ekibine imza atmıştı.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme