Yuvama Döndüğüm İçin Mutluyum!

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor'la 1 yıllık yeni sözleşme imzalayan başarılı orta saha Elazığspor'a yeniden dönmesine vesile olanlara teşekkür etti…

2.5 sezon Bordo Beyazlı formayı giyen ve 1 Yıllık yeni sözleşmeye imza atan başarılı orta saha oyuncusu Yağızcan Erdem takımda kalmasında yardımcı olan Bülent Yenihayat, Mustafa Şerifoğulları, Hasan Uygur, Sportif Direktör Mehmet Deliorman Ve Bordo-Beyazlı Taraftarlara teşekkürlerini bildirerek; “Yuvama döndüğüm için mutluyum.” dedi.

BURASI BENİM YUVAM

 

Yeni sezonla Elazığ’da 3.Sezonunu geçireceğini ifade eden Yağızcan, yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yerverdi; “Yeniden Elazığspor’da olmaktan dolayı çok mutluyum. Söylediğiniz gibi artık burası benim yuvam oldu. Bu sezon Elazığspor’da 3. sezonum olacak. Bu az bir süre değil. Takımda kalmama yardımcı olan öncelikle Bülent hocama, Mustafa Şerifoğulları, Hasan Uygur ve Sportif Direktörümüz Mehmet Deliorman’a çok teşekkür ederim. Her daim bana inançlarını ve güvenlerini fazlasıyla hissettirdiler.”

TARAFTARLARIMI DESTEĞİNİ HİÇ ESİRGEMEDİ

 

“Elazığspor taraftarları bu süreçte her zaman yanımda oldu. Desteklerini hiçbir zaman esirgemediler. Aldığım kararla yüzlerini güldürdüysem sevindirdiysem ne mutlu bana.”

 

HEDEF ELAZIĞSPOR’U AİT OLDUĞU YERE TAŞIMAK

 

“Yeni sezon için hedefimiz her zaman elimizden gelenin en iyisini yaparak Elazığspor’u ait olduğu liglere geri getirmek. Çünkü bu şehir bu camia her zaman en güzelini en özelini hak ediyor.

 

ELAZIĞSPOR CAMİASININ YÜZÜNÜ GÜLDÜRMEK TEK AMACIMIZ

 

“Takımdan ayrılan çok yetenekli çok karakterli çok özel insanlar oldu. Çok güzel bir beraberliğimiz vardı. Bunu yakalamak gerçekten zor. Geçen sezon ki kazandığımız şampiyonluğun en önemli kriterlerinden biri de buydu. Yeni gelen arkadaşlarımızla da en kısa sürede bu uyumu yakalayıp sezonun sonunda tekrar yüzü gülen tarafın Elazığspor camiası olması en büyük amacımız olacaktır.”

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme