Yüzme Bilmeyen Kalmayacak!

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ilimizde ki tesislerinde açtığı kurslar ve Yaz Okullarında 7-17 yaş aralığında ki tüm yaş gruplarına yüzme öğretiyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, ilimizdeki olimpik yüzme havuzunun yanında sportif yüzme havuzlarını da kullanarak çocukların ve gençlerin yüzme öğrenmiseni aracılık ettiklerini belirterek şunları söyledi.

“İlimizde Bakanlığımızın da belirttiği gibi yüzme bilmeyenlere yüzme öğretilmesi noktasında faaliyetlerimiz ivme kazanarak devam ediyor. Yüzme öğrenmek isteyenlere bu faaliyetlerimiz kapsamında deneyimli Antrenörlerimiz eşliğinde yüzmeyi öğretiyoruz. Bu çalışmalarımız kapsamında yetenekli olduklarını belirlediğimiz gençlerimizi bünyemizde ki takımlara kazandırıp onların hem kendilerini geliştirmelerini hem de sporcu olarak ilimize hizmet etmelerini sağlıyoruz.

İlimizde ki Su Topu takımı bu şekilde oluştu. Hem yüzme öğretiyor hem de yetenekli olan gençlerimize farklı bir imkan sunuyoruz. Bu çalışmalarımız aralıksız olarak devam edecek.” Dedi
Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, Yaz spor okullarında Yüzme kursu için 2 binin üzerinde başvuru olduğunu da belirtti.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme