• Haberler
  • Genel
  • Zülküf ve Beyza Çifti Görkemli Bir Düğünle Hayatlarını Birleştirdi!

Zülküf ve Beyza Çifti Görkemli Bir Düğünle Hayatlarını Birleştirdi!

Elazığ'ın sevilen ve en çok tercih edilen namıdiğer Elazığ'ın Teacher'ı Zülküf Nebi Akkağıt, hayatını Beyza Ataşpolat ile birleştirdi.

İlksen Eğitim Kurumları’nın gözde öğretmenlerinden İngilizce Öğretmeni-Eğitim Koordinatörü Zülküf Nebi Akkağıt ve yine aynı kurumda görev yapan Öğretmen Beyza Ataşpolat, düzenlenen görkemli düğünle dünya evine girdi.

Elazığ Taşkonak Düğün Salonunda gerçekleştirilen düğün törenine, Elazığ Kent Konseyi Başkanı Nafiz Koca, Elazığ’ın sevilen Avukatlarından İbrahim Gök, Avukat Yılmaz Gök, Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman, Türk Büro Sen Elazığ Şube Başkanı Tarkan Ömer Bankur, Şerifoğlu Kuyumculuk Volkan Karakaya, İlksen Eğitim Kurumları Kurucusu İlksen Nazik, Yargı mensupları, çiftin mesai arkadaşları, aile yakınları ve çok sayıda davetli katıldı.

1250 davetlinin icabet ettiği düğün, gelin ve damadın çayda çıra eşliğinde salona girişleriyle başladı. Zülküf ve Beyza çiftinin gecenin ilk dansıyla devam eden düğün töreninde, çiftin öğrencileriyle birlikte yaptıkları gösteri renkli görüntülere sahne oldu.

Öğrencilerine duydukları büyük sevginin göstergesi olarak kendi düğünlerinde öğrencilerini eğlendiren Zülküf ve Beyza çiftinin hazırladığı gösteri davetliler tarafından takdir topladı.

Gecenin ilerleyen saatlerinde misafirlerinde gönüllerince eğlendiği düğün, takı töreninin ardından çekilen hatıra fotoğraflarıyla son buldu.

Bizde Günışığı ve Yeni Ufuk Gazeteleri olarak genç çifte bir ömür boyu mutlular dileriz.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme